Nye nettsider for Asker og Bærum brannvesen lanseres 19. august

Vi er stolte av å kunne presentere nye nettsider for Asker og Bærum brannvesen. Nettsidene har gjennomgått et omfattende ansiktsløft både når det gjelder innhold, design og struktur. 19. august ser du resultatet.

Målet med arbeidet har vært å gjøre innholdet enklere og raskere tilgjengelig for brukerne. Alle våre tjenester og fagfelt finnes nå som en hovedmeny. Godt synlig, midt på siden finner du vårt kampanjefelt, der aktuelle saker publiseres fortløpende. I tillegg har vi seks snarveier til innhold vi vet er mye søkt etter og som vi mener er viktig informasjon.

I støttemenyen på toppen finner du «kontakt oss» og «jobb i ABBV». Nytt på sidene er at noe av innholdet er oversatt til engelsk, inngangen finner du også i støttemenyen. De siste meldingene fra vår 110-sentral vises automatisk i Twitter-feed.

Sidene er tilpasset mobil og nettbrett med responsivt design. I tillegg er selvfølgelig kravene til universell utforming ivaretatt. Ved gjennomgang av alt innhold har vi hatt fokus på bruk av klart språk.

Vi ønsker tilbakemelding fra deg dersom du synes noe mangler, er uklart eller vanskelig å finne svar på.

Nettsidenes design er utviklet av ABBV og Idium, og sidene er levert av Idium/Wordpress.