Tiltak i forbindelse med koronaviruset

I forbindelse med økt smittefare av koronaviruset, har ABBR iverksatt en rekke tiltak for å redusere smittespredningen blant ansatte og de vi er i kontakt med. Tiltakene påvirker ikke vår brannberedskap.

Slik vil publikum og våre samarbeidspartnere merke dette:

Brannstasjonene er stengt for publikum

Vi kan ikke motta besøk av publikum på våre brannstasjoner. Publikum kan henvende seg til oss via denne lenken: https://abbr.no/kontakt/

Alarmkunder

Alarmkunder som skal hente eller levere nøkkel i forbindelse med boligalarm kan ringe 66 76 42 75 (mellom kl. 08.00-15.00 på hverdager). Vi gjennomfører kun utvendig kontroll ved innbruddsalarmer. Eier/bruker oppfordres til å avstille selv ved unødig alarm.

Åpen brannstasjon avlyses

Vårens Åpen brannstasjon på Bekkestua den 9. mai må dessverre avlyses.

Kalvøyashow avlyses

Årets avslutningsshow for femåringer i barnehagene på Kalvøya 5. mai må dessverre avlyses.

Feietjenesten utfører kun feiing fra tak

Feierne har avbestilt alle boligtilsyn og utfører kun feiing fra tak. Kunder oppfordres til å tømme sotluker selv. Dersom du ikke ønsker/klarer dette, må du kontakte feieren for ny avtale når tidene forandrer seg.
Feieren i Asker har egne nettsider, Feie- og tilsynstjenester AS  og egne sider på Facebook.
Feieren i Bærum har egne nettsider, Feieren A/S og egne sider på Facebook.

Tilsyn, befaringer og møter er avlyst

Vi gjennomfører ikke fysiske tilsyn i virksomheter. Vi gjennomfører heller ikke befaringer eller møter hos kunder eller samarbeidspartnere. Større møter, seminarer og kurs er avlyst.

I tillegg til å redusere kontakten med publikum, har ABBR blant annet innført hjemmekontor for ansatte som har mulighet til dette, slutt på felles trening, lunsjavvikling i puljer og strenge hygieniske tiltak.

ABBR følger rådene fra myndighetene. Endringer av tiltakene som har innvirkning på publikum, vil bli formidlet fortløpende.