Velkommen til Åpen dag på Asker brannstasjon 19. september!

Lørdag 19. september åpner vi portene til Asker brannstasjon klokken 10-14. Velkommen!

Vi viser litt av brannvesenets hverdag med demonstrasjon av redning ved brann, redning ved trafikkulykke og slokking av brennende fett. Vi deler ut boller og saft til barna. Alle barn som gjennomfører vår kunnskapsløype får utdelt en egen brannhjelm! Leverer du inn skjema er du også med i trekningen av en familiebillett på 2-døgns cruise i utvendig 3-stjerners lugar til Kiel med Color Line!

Se program for dagen, Program Åpen dag Asker 2015 (PDF)

Vi har invitert flere til å delta på arrangementet og du kan besøke egen stand for: Ambulanse, Sivilforsvaret, Feie- og tilsynstjenester, If forsikring, Pewi, Modum sikkerhetssenter og Bra-Tek. Bra-Tek tilbyr besøkende gratis sjekke av brannslokkingsapparat for de som ønsker dette.

Vi anbefaler besøkende å reise kollektivt til arrangementet, men ønsker å henvise til merket parkering hos KCL på motsatt side av gaten for brannstasjonen, i Røykenveien 70.

Åpen dag på Asker brannstasjon i september er en del av den nasjonale Brannvernuka som er et samarbeid mellom Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsikring. Brannvernuka kan du lese mer om på http://www.brannvernuka.no/