Bli med på Røykvarslerdagen!

Vi oppfordrer alle borettslag og sameier i Asker og Bærum til å melde seg på Røykvarslerdagen 1.desember. Vi trekker et borettslag eller sameie som får en gratis sikkerhetspose til hver boenhet.

Røykvarslerdagen er dagen der alle i Norge oppfordres til å sjekke at de har fungerende røykvarslere hjemme hos seg. Brannvesenet oppfordrer alle til å skifte batteri hvert år og teste hver måned. (med mindre man har røykvarslere med ti-års batteri, er tilkoplet det elektriske anlegget i boligen eller har FG-godkjent brannalarmanlegg).

Vi tilbyr alle som ønsker å melde seg på til oss å være med i trekningen av gratis materiell som kan deles ut til beboerne. Borettslaget/sameiet vi trekker får en sikkerhetspose til hver boenhet som kan henges på dørene i forbindelse med kampanjen med:

  • 1 røykvarselbatteri
  • Brosjyre med «De 5 viktigste tipsene for brannsikkerhet»
  • En sikkerhetssjekk som skal fylles ut av beboer som skal leveres tilbake til styret
  • En søt oppmerksomhet

Informasjon til alle påmeldte sendes ut mandag 27.november. Sikkerhetsposene leveres til det borettslaget/sameiet som vi har trukket tirsdag 28.november.

Vi håper mange ønsker å gjennomføre dette på egenhånd selv om de ikke blir trukket ut. Sikkerhetssjekk og brosjyre kan lastes ned og printes ut her:

De 5 viktigste tipsene for brannsikkerhet (PDF)
Sikkerhetssjekk 1. desember  (PDF)

Påmelding

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Les mer i vår personvernerklæring